Jussin ruokavinkit

Paistettu kirjolohifile ja mango-tomaatti salsa

Kirjoittanut Jussi Vesterinen | 9.2.2022 23:46

Mango-tomaatti salsa

Ainekset:

1 kpl mango

3 kpl tomaattia

1 kourallinen korianteria
 
1/2-1 kpl lime
 
Suolaa
 
Mustapippuria
 
 

Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle

Valmistus:

Kuutioi mango ja laita astiaan. Kalttaa tomaatit. Lisää tomaatit astiaan ja survo karkeaksi lusikalla. Lisää kourallinen silputtua korianteria ja limen mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna tekeytyä hetken jääkaapissa.

Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan

Paistettu kirjolohifile

Ainekset:

4 kpl Saimaan Tuore kirjolohifilee á 150 g

Hienoa espanjalaista neitsytoliiviöljyä

Nokare voita

Suolaa

Mustapippuria

Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle

Valmistus:

Ota kirjolohifileet huoneen lämpöön puolisen tuntia ennen paistamista. Kuumenna paistinpannu noin 2/3 osaan maksimista ja lisää oliiviöljyä sekä voita. Laita fileet pannuun siten, että koko kala osuu pannun pohjaan. Käytä tarvittaessa kahta paistinpannua. Paista ensin nahkapuolta noin 3 minuuttia. Käännä ja paista noin 1 minuutti. Molempien puolien pitäisi ruskistua jonkin verran.

Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla 

Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan

 

Tilaa blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi: