Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle
Kuutioi mango ja laita astiaan. Kalttaa tomaatit. Lisää tomaatit astiaan ja survo karkeaksi lusikalla. Lisää kourallinen silputtua korianteria ja limen mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna tekeytyä hetken jääkaapissa.
Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan
Ainekset:
4 kpl Saimaan Tuore kirjolohifilee á 150 g
Hienoa espanjalaista neitsytoliiviöljyä
Nokare voita
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle
Ota kirjolohifileet huoneen lämpöön puolisen tuntia ennen paistamista. Kuumenna paistinpannu noin 2/3 osaan maksimista ja lisää oliiviöljyä sekä voita. Laita fileet pannuun siten, että koko kala osuu pannun pohjaan. Käytä tarvittaessa kahta paistinpannua. Paista ensin nahkapuolta noin 3 minuuttia. Käännä ja paista noin 1 minuutti. Molempien puolien pitäisi ruskistua jonkin verran.
Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla
Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan
Tilaa blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi: