Jussin ruokavinkit

Saimaan Tuore kylmäsavu-kirjolohipyörykät salvia-kaprisvoin kera

Kirjoittanut Jussi Vesterinen | 18.2.2022 17:40

Kylmäsavu-kirjolohipyörykät salvia-kaprisvoin kera

Ainekset:

30 kpl Saimaan Tuoreen kylmäsavu-kirjolohipyöryköitä

100 g voita

2 rkl kaprista

1 kourallinen salvian varsia ja lehtiä
 
1-2 rkl sitruunamehuaitruunamehua
 
Tammenlehti- tai lehtisalaattia
 
5 minitomaattia
 
Vaihtoehtoisesti pastaa esim. Fusillia
 

Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle

Valmistus:

Sulata voi paistinpannulla. Lisää salvian varret ja lehdet sekä kaprikset ja sitruunan mehu. Pidä lämpö suht' miedolla, jotta ainekset pysyvät ehjinä. Lisää kylmäsavu-kirjolohipyörykät ja anna lämmetä. Tarjoile tammenlehväsalaatin ja minitomaattien kera. Sopii myös pastan kanssa.

Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan

 

Tilaa blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi: