Kylmäsavu-kirjolohipyörykät salvia-kaprisvoin kera
Ainekset:
30 kpl Saimaan Tuoreen kylmäsavu-kirjolohipyöryköitä
100 g voita
1 kourallinen salvian varsia ja lehtiä1-2 rkl sitruunamehuaitruunamehua
Vaihtoehtoisesti pastaa esim. Fusillia
Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle
Valmistus:
Sulata voi paistinpannulla. Lisää salvian varret ja lehdet sekä kaprikset ja sitruunan mehu. Pidä lämpö suht' miedolla, jotta ainekset pysyvät ehjinä. Lisää kylmäsavu-kirjolohipyörykät ja anna lämmetä. Tarjoile tammenlehväsalaatin ja minitomaattien kera. Sopii myös pastan kanssa.
Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan
Tilaa blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi: