Saimaan Tuore kylmäsavu-kirjolohipyörykät salvia-kaprisvoin kera

Saimaan Tuore kylmäsavu-kirjolohipyörykät salvia-kaprisvoin kera

Saimaan Tuoreen ruodottomat kylmäsavu-kirjolohipyörykät valmistetaan salvia-kaprisvoin kera. Maukasta ja nopeaa.

Kylmäsavu-kirjolohipyörykät salvia-kaprisvoin kera

 
 
 
 
Vaihtoehtoisesti pastaa esim. Fusillia
 

Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle

Valmistus:

Sulata voi paistinpannulla. Lisää salvian varret ja lehdet sekä kaprikset ja sitruunan mehu. Pidä lämpö suht' miedolla, jotta ainekset pysyvät ehjinä. Lisää kylmäsavu-kirjolohipyörykät ja anna lämmetä. Tarjoile tammenlehväsalaatin ja minitomaattien kera. Sopii myös pastan kanssa.

Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan

 

Tilaa blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi: