Miekkakalaa herkkutatti-fenkoli paistoksen kanssa

Miekkakalaa herkkutatti-fenkoli paistoksen kanssa

Tässä annoksessa kuorrutus tukee mainiosti miekkakalan omaa suhteellisen mietoa makua. Herkkutatin ja fenkolin liitto on suussa sulava, jonka tryffeliöljy kruunaa.

Herkkutatti-fenkoli paistos

 
Suolaa
 
Mustapippuria
 
(1 tl tryffeliöljyä)
 

Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle

Valmistus:

Kuutioi fenkoli ja kuullota  oliiviöljyssä pehmeäksi. Lisää herkkutatti, suola ja pippuri. Hauduta.

Lisää lopuksi tryffeliöljy, mikäli sen maku on mieleen.

Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan

Yrttikuorrutettu miekkakalafilee

Ainekset:

2 kpl miekkakalafilee

1 kourallinen basilikaa

1 kourallinen korianteria

3 cm punaista chiliä

1 valkosipulinkynsi

1 rkl sitruunanmehua

1 rkl laadukasta neitsytoliiviöljyä

Sormisuolaa

Suolaa

Mustapippuria

Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle

Valmistus:

Ota jäiset miekkakalafileet sulamaan jääkaappiin 1 vrk ennen käyttöä. Kuivaa sulatetut miekkakalafileet huolellisesti. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla

Murskaa morttelissa chili, valkosipuli, basilika korianteri, sormisuola, sitruunan mehu ja oliiviöljy. Levitä tahna tasaisesti miekkakalafileiden pintaan molemmin puolin.

Kuumenna parilapannu. Paistinpannukin käy. (Huom! Älä lisää öljyä tai muuta rasvaa). Pariloi molemmin puolin noin 1 minuutti. 

Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan