Herkkutatti-fenkoli paistos
Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle
Valmistus:
Kuutioi fenkoli ja kuullota oliiviöljyssä pehmeäksi. Lisää herkkutatti, suola ja pippuri. Hauduta.
Lisää lopuksi tryffeliöljy, mikäli sen maku on mieleen.
Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan
Yrttikuorrutettu miekkakalafilee
Ainekset:
1 valkosipulinkynsi
1 rkl laadukasta neitsytoliiviöljyä
Sormisuolaa
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle
Valmistus:
Ota jäiset miekkakalafileet sulamaan jääkaappiin 1 vrk ennen käyttöä. Kuivaa sulatetut miekkakalafileet huolellisesti. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla
Murskaa morttelissa chili, valkosipuli, basilika korianteri, sormisuola, sitruunan mehu ja oliiviöljy. Levitä tahna tasaisesti miekkakalafileiden pintaan molemmin puolin.
Kuumenna parilapannu. Paistinpannukin käy. (Huom! Älä lisää öljyä tai muuta rasvaa). Pariloi molemmin puolin noin 1 minuutti.