Iberico porsaan kassler vihannespedillä

Iberico porsaan kassler vihannespedillä

Iberico porsaan kassler valmistetaan uunissa espanjalaiseen tapaan ja maun kruunaavat sherry ja brandy. Porsas kypsyy meheväksi vihannespedin päällä.

Iberico possun kassler vihannespedillä

 
 
 
4 kpl valkosipulin kynsiä
 
 
0,75 dl brandyä
 
2,5 dl kuivaa sherryä
 
2,5 dl Vettä
 
Suolaa
 
Mustapippuria
 

Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle

Valmistus:

Pese perunat ja viipaloi kuorineen. Viipaloi sipulit, fenkoli ja varsiselleri. Murskaa valkosipulit morttelissa. Mausta kassler valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Lado uunivuokaan perunat, sipulit, fenkoli ja lopuksi sellerisiivut. Laita kassler keon päällimmäiseksi. Valele brandyllä, sherryllä ja oliiviöljyllä. kaada lopuksi vesi kasvisten päälle.

Kuumenna uuni 180 asteiseksi ja laita vuoka uunin keskiosaan. Käytä lämpömittaria. Kassler on valmis kun paistomittari näyttää 85 astetta. Valele kassler muutaman kerran paiston aikana vuoassa olevalla nesteellä.

Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan

Tilaa blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi: