Iberico possun kassler vihannespedillä
Ainekset:
n. 1 kg Iberico porsaan kassler (tavallinen porsaan kasslerkin käy)
2 kpl kunnon kokoista sipuliaAinesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle
Valmistus:
Pese perunat ja viipaloi kuorineen. Viipaloi sipulit, fenkoli ja varsiselleri. Murskaa valkosipulit morttelissa. Mausta kassler valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Lado uunivuokaan perunat, sipulit, fenkoli ja lopuksi sellerisiivut. Laita kassler keon päällimmäiseksi. Valele brandyllä, sherryllä ja oliiviöljyllä. kaada lopuksi vesi kasvisten päälle.
Kuumenna uuni 180 asteiseksi ja laita vuoka uunin keskiosaan. Käytä lämpömittaria. Kassler on valmis kun paistomittari näyttää 85 astetta. Valele kassler muutaman kerran paiston aikana vuoassa olevalla nesteellä.
Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan
Tilaa blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi: