Jussin ruokavinkit

Naudan suikalepata quinoan kera

Kirjoittanut Jussi Vesterinen | 22.3.2022 14:04

Naudan suikalepata paprikalla

Ainekset:

600 g Heikin Lihan naudan paistisuikaleita

2 kpl punaista paprikaa

1 kpl keltainen paprika

1dl Teriyaki -kastiketta
 
2 rkl seesamiöljyä
 
1/2 dl soijakastiketta
 
2 rkl riisiviinietikkaa
 
Oliiviöljyä
 
1/2 l vettä
 
1 tl suolaa
 
2 dl Linea Verde quinoaa
 

Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle

Valmistus:

Laita 1/2 litraa vettä, 1 teelusikallinen suolaa ja ruokalusikallinen öljyä kattilaan kiehumaan. Lisää 2 dl quinoaa ja pudota lämpö pienelle. Anna hautua n. 18 minuuttia. 

Laita tilkka öljyä paistinpannuun ja lisää naudan paistisuikaleet. Ruskista kevyesti. Nosta naudan suikaleet sivuun. Lisää pannulle 2 rkl seesamiöljyä ja suikaloidut paprikat. Lisää soija ja riisiviinietikka. Lisää sitten 1/2 - 1 dl Teriyaki -kastiketta. Kiehuta, jotta nestettä haihtuu ja maku tiivistyy. Laita lihat takaisin pannuun ja jatka kiehuttamista kunnes nestettä on sopivasti haihtunut.

Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan

 

Tilaa blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi: