Naudan suikalepata paprikalla
1/2 l vettä
1 tl suolaa
Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle
Valmistus:
Laita 1/2 litraa vettä, 1 teelusikallinen suolaa ja ruokalusikallinen öljyä kattilaan kiehumaan. Lisää 2 dl quinoaa ja pudota lämpö pienelle. Anna hautua n. 18 minuuttia.
Laita tilkka öljyä paistinpannuun ja lisää naudan paistisuikaleet. Ruskista kevyesti. Nosta naudan suikaleet sivuun. Lisää pannulle 2 rkl seesamiöljyä ja suikaloidut paprikat. Lisää soija ja riisiviinietikka. Lisää sitten 1/2 - 1 dl Teriyaki -kastiketta. Kiehuta, jotta nestettä haihtuu ja maku tiivistyy. Laita lihat takaisin pannuun ja jatka kiehuttamista kunnes nestettä on sopivasti haihtunut.
Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan
Tilaa blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi: