Naudan jauhelihamureke

Naudan jauhelihamureke

Helppo naudan lihamureke valmistetaan korkealaatuisesta vähärasvaisesta naudan jauhelihasta uunissa.

Naudan jauhelihamureke

 
 
1 1/2 -2 tl suolaa
 
Maustepippuria myllystä
 

Ainesosan linkki ohjaa sinut kauppaan suoraan ainesosan tuotesivulle.

Valmistus:

Laita liha ensimmäiseksi muoviastiaan. Lisää sen jälkeen kananmunat, korppujauho, kerma sekä suola ja sekoita huolellisesti. Lisää maustepippuria myllystä. Koostumus on oikea kun massa irtoaa helposti muoviastiasta ja pysyy kiinteänänä.

Muotoile lihamureke leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200 C asteisessa uunissa 30-45 minuuttia murekkeen paksuudesta riippuen.

Katso videolta miten Jussi valmistaa tämän ruoan

 

Tilaa blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi: